JACK RUSSELL

HOME / JACK RUSSELL

EN STOR HUND I EN LILLE KROP


På Rysensteen holder vi Jack Russell terrier og avler et kuld hvalpe hvert andet år som sættes til salg.


NYT OM HVALPEKULD

Den 22. Februar 2022 blev Birkin mor igen til 5 dejlige hvalpe efter hanhunden Any Way iz Imperii Jamper kaldet Bush. Denne gang blev det til 3 tæver og 2 hanner.

OM RACEN


Jack Russell terrieren er grundlæggende en meget social, venlig, glad og livlig lille hund på trods af sit terriertemperament, som naturligvis ikke skal undervurderes.


Den skal opdrages med en fast, men kærlig hånd. Det er en ”stor” hund forklædt som lille! Korrekt socialiseret fra opdrætteren og med fortsat positiv opdragelse og socialisering ude i familierne er den imidlertid den mest fantastiske hund, man kan ønske sig. Den knytter sig stærkt til sin familie og giver og kræver uforbeholden kærlighed, samtidig med at den nemt tilpasser sig familien som den er.


Russlen er med på stor aktivitet men kan også tilpasse sig et roligere liv. Eneste betingelse er at den skal aktiveres, have motion og meget gerne opgaver hvor den kan bruge sit kloge hoved.


Jack Russell terrien findes i 3 pelsvarianter: ruhåret, broken (mellemting mellem glat- og ruhåret) og glathåret. Her på Rysensteen avler vi på ruhåret hvor der også kan komme en broken af og til.

Hvis man interesserer sig for Jack Russell terrieren, kan jeg anbefale bogen ”Jack Russell Terrieren” af Lars Frennesen udgivet af forlaget Kahrius.